Фитнес стрелбище софия

Дата на публикация: 15.07.2018

Игра със топчета и включена екипировка. Ще ти пращаме най-добрите предложения директно в пощата, за да не ги пропускаш!

Тренировка по тенис на корт с треньор в група. Забравена парола Нова регистрация. Спортно-оздравителен комплекс Лозенец Комплексът работи на клубен принцип. Отношението и страстта към тренировките ни преведоха от залата в мазето, през тази на двора, за да стигнем до идеята за Fit Factory.

Ластик за фитнес упражнения. Спортен клуб Гладиус кв.

Курсове за безопасно боравене с оръжие с включена изпитна такса - лв, фитнес стрелбище софия. Такса за ползване на цялото стрелбище със собствени боеприпаси - 20 лв. Такса за ползване на цялото стрелбище със собствени боеприпаси - 20 лв. Такса за ползване на цялото стрелбище със собствени боеприпаси - 20 лв! Такса за ползване на цялото стрелбище със собствени боеприпаси - 20 лв.

Абонирайте се с Вашия e-mail за безплатно получаване на най-изгодните оферти! Членска карта Всички членове получават членска карта при регистрацията. Водолазнo гмуркане с екипировка и инструктор, плюс видеозаснемане Цена:

Всеки член на клуба има възможност да ползва Такса за ползване на цялото стрелбище със собствени боеприпаси — 20 лв. Такса за ползване на цялото стрелбище за ден — лв. Тренирай с някой от инструкторите ни Виж повече. Издаване на удостоверения за техническа годност на оръжие — 8 лв.

Ще се постараем да Ви бъдем полезни! Спортно-оздравителен комплекс Лозенец Комплексът работи на клубен принцип.

  • Стани член за денонощен достъп Виж повече. Запиши се за промоциите!
  • Абонирайте се безплатно да получавате дневните промоции по e-mail.

Клубовете Orange Fitness са създадени така, че да доставят уникална услуга от премиум клас Ластик за фитнес упражнения, фитнес стрелбище софия, че да доставят уникална услуга от премиум клас Orange Fitness Клубовете Orange Fitness са създадени така.

Работно време Понеделник - Петък: Спорт за деца и възрастни. Работно време Понеделник - Петък: Спорт за деца и възрастни.

Запиши се за промоциите!

Всички оферти Почивки и екскурзии GiftCard за ваучери Справочник с обекти. Спорт за деца и възрастни! Комплексът работи на клубен принцип. Забравена парола Нова регистрация.

Обезопасяване на колекционерско оръжие. Фитнес-треньорката ще определя и контролира работата Ви в залата. Фитнес-треньорката ще определя и контролира работата Ви в залата. Спортен комплекс Sport Olympique кв.

Други фитнес центрове в София

Индивидуален урок по плуване за дете или възрастен. Спечели ги за своя бизнес! Абонирайте се безплатно да получавате дневните промоции по e-mail. Отношението и страстта към тренировките ни преведоха от залата в мазето, през тази на двора, за да стигнем до идеята за Fit Factory.

За дни публикувахме оферти, които се разграбиха 6 пъти, спестявайки 29 лв на грабомани!

Игра със топчета и включена екипировка. Забравена парола Нова регистрация. Водолазно гмуркане с екипировка инструктор.

Такса за ползване на оръжие - 5 лв. Забравена парола Нова регистрация. Спечели ги за своя бизнес. Игра със топчета и включена екипировка. Такса за ползване на оръжие - 5 лв, фитнес стрелбище софия.

Най-горещите предложения за спорт и активен живот в твоята поща!

Стани член за денонощен достъп Виж повече. Курс за безопасно боравене с оръжие лв. Водно приключение във Варна!

Членска карта Всички членове получават членска карта при регистрацията.

Фитнес-треньорката ще определя и контролира работата Ви в залата? Клубовете Orange Fitness са създадени така, която е на разположение по всяко време, която е на разположение по всяко време, фитнес стрелбище софия.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Видка
    Тренировка по тенис на корт с треньор в група Цена: Преиздаването на загубена или забравена карта се заплаща.
  2. Имаме просторна зала за обучение, която е на разположение по всяко време. Нужно е единствено да сте навършили пълнолетие и да имате желанието да разпуснете и да се позабавлявате.

Добавете коментар