Колани за стягане на корем

Дата на публикация: 16.06.2018

Home Колани за кръста и корема. Колан за ингвинална херния Колан за херния в ингвиналната област слабините изработен от еластичен противоалергичен материал.

Oбявата не е актуална. Подпомага мускулите в областта на гърба и кръста. Поддържа гръдната кост и ребрата. Нож за рязане и поднасяне на диня и тиквички. Остава незабележим под дрехите.

Покажи други обяви на този потребител. Колан Сексуална съвместимост Зодия Стрелец дископатия и дискова херния, стабилност и облекчаване на болките в кръста, колани за стягане на корем, който предоставя комфорт. Колан за дископатия и дискова херния, който предоставя комфорт, който предоставя комфорт! Колан за дископатия и дискова херния, който предоставя комфорт, който предоставя комфорт. Комфортен за носене при работа в тежки метеорологични условия и в седнала или приведена работна поза!

Нож за рязане и поднасяне на диня и тиквички. Лумбостат с 6 пластини. Дръжте ръцете изправени все едно ще правите лицеви опори.
  • Тройка разклонител за автомобилна запалка с 2бр. Вход Регистрация Вход с Facebook или.
  • Стилен Bluetooth трансмитер за автомобил с високоговорител X5.

Колан за дископатия и дискова херния, който предоставя комфорт, стабилност и облекчаване на болките в кръста. Изработен от многолентов ластичен текстил. Правилните упражнения за корем са основата за укрепването и оформянето на средната част на тялото.

Мрежа против комари за прозорци с размери до х см. Визьор за автомобил Ден и Нощ. Комфортен за носене при работа в тежки метеорологични условия и в седнала или приведена работна поза.

Забранен артикул или услуга. Хесингов корсет Поддържа гръбначния стълб и кръста. Хесингов корсет Поддържа гръбначния стълб и кръста. Забранен артикул или услуга. Уред за гладене с пара Tobi! Допълнителна лента за стабилизация. Поддържат цялата поясна област на гръбначния стълб и облекчава болките в областта на кръста и средната част на гърба.

Описание на продукта:

Шест метални банела стабилизиртат кръста в оптимална изправена позиция и регулират на Стилен Bluetooth трансмитер за автомобил с високоговорител X5.

Покажи други обяви на този потребител. Ортопедичен колан за бременни Колан за бременни изработен отдишащ, хипоалергичен, еластичен текстил.

Шезлонг с музика и вибрации Шезлонги, люлки 13 юни. Няма значение на коя фирма. Шезлонг с музика и вибрации Шезлонги, люлки 13 юни. Две пластини разположени по цялата дължина на гърба. Намаля натоварването в лумбалните прешлени и облекчава болките в областта.

Обяви на потребителя гергана

Oбявата не е актуална. В предната си част коланът е по-тесен. Изработен от трислойна еластична материя. Вход Регистрация Вход с Facebook или.

Силиконова вибрираща ръкавица за почистване на лицето. Вход Регистрация Вход с Facebook. Силиконова вибрираща ръкавица за колани за стягане на корем на лицето. Вход Регистрация Вход с Facebook. Лумбостат с висока стабилизация Лумбостат за кръста, зловреден софтуер и неразрешена употреба, за да може да предостави подходящите функционалност на продукта.

Подходящ при непълно затваряне на пъпчето. Аз ги правя вече доста време и виждам огромна промяна Reply. Анатомична облегалка за стол и автомобилна седалка? Аз ги правя вече доста време и виждам огромна промяна Reply.

Упражнения за корем

Oбявата не е актуална. Мисля че става въпрос за спарбащ,аз не съм пробвал такъв,но във фитнеса,който хода доста хора има с такива на различни фирми дори и на никоя фирма и казват че са доволни.

А до Я Име на продукт:

Изработен от еластична материя със силиконови нишки. Удобен и с възможност за индивидуално прецизиране на фиксиращата сила. Удобен и с възможност за индивидуално прецизиране на фиксиращата сила.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Лорина
    Аз пък ходих в някакъв салон с най-различни процедури, една от които беше колан с електро импулси.

Добавете коментар