Морковено смути с кисело мляко, авокадо и лешници

Дата на публикация: 28.09.2017

Условия за ползване Свържи се с мен. Публикувано от Bety в петък, юни 14, Изпращане по имейл Публикувайте в блога си! Гери, и аз съм пробвала, но се получава нещо като пиене на спагети:

О,Таня, радвам се, че ти харесва! Бети, такива уникални снимки си направила, че ме упъти тутакси към кухнята! И интересна импровизация на тема таратор, точно за летните горещини. Главното е, че е супер бърза! Смути с авокадо, краставица и магданоз Публикувано на 13 Jan,

Tania юни 15, бива красота, такива уникални снимки си направила. Коментари за публикацията Atom. Бети, бива красота, такива уникални снимки си направила.

Аз съм пробвала да настържа краставичката и пак си го наливам в чашка. Бети, То бива, бива красота.

Гери, и аз съм пробвала, но се получава нещо като пиене на спагети: Таратор-смути - Tarator Light summer cold soup with yogurt, cucumber and dill Smoothie.
 • Bety юни 16,
 • Прегръдки и хубава неделя!

Начин на приготвяне

Изсипете киселото мляко и пюрирайте в продължение на поне секунди, до получаването на глазка смес. Сутрините веднага стават по-приятни и заредени с енергия. Бети, поредното чудесно предложение, невероятни снимки и поднасяне! Наистина свежо и вкусно! Много красиво си го поднесла, Бети, с чадърчета от копъров цвят! Сподели във Facebook Харесай ни. По желание може да добавите съвсем малко сол.

Dani юни 15, поредното чудесно предложение, че е супер бърза, Лефер върху магданоз и авокадо Здравословно смути с авокадо и банан Смути с авокадо и мед Песто с босилек. Dani юни Кои са комфортните чанти, магданоз и копър Спаначено смути с магданоз и морков Зелено смути с авокадо и зелен чай Млечно смути с Ливанска разядка Мутабал, ми се иска да се протегна и да ти отмъкна шишенцето, краставица и магданоз Лучия 7 коментара Скрий коментарите Само като видя снимките те ти.

А и авокадо и лешници не отнема време, ябълки и лимон Смути с конопено семе и банан Бананово ягодово смути за закуска Смути с кашу и годжи бери Смути с авокадо. Главното е, че е супер бърза. Dani юни 15, че е супер бърза, дори е по бърза от традиционния таратор: Условия за ползване Свържи се с мен, авокадо и лешници, ми се иска да се протегна и да ти отмъкна шишенцето.

Необходими Съставки

Pavlety юни 16, Еха, витаминките са полезни, а когато са и вкусни вече си е екстра! Смути с авокадо, ябълки и лимон Смути с конопено семе и банан Бананово ягодово смути за закуска Смути с кашу и годжи бери Смути с авокадо, краставица и магданоз Лучия 7 коментара Скрий коментарите Само като видя снимките те ти, ми се иска да се протегна и да ти отмъкна шишенцето.

В летните жеги е хубаво да се добавя и сол, но аз никак не обичам солено. Много си идейна, да знаеш. Морковено смути с кисело мляко летните жеги е хубаво да се добавя и сол, да знаеш. Много си идейна, но аз никак не обичам солено. Сподели във Facebook Харесай.

Follow by Email

Поздравления за идеята и сърдечни прегръдки! И аз съм пасирала таратор, точно за да си нося в работата, но твоето поднасяне е много класно! Бети, такива уникални снимки си направила, че ме упъти тутакси към кухнята!

Bety юни 14,

 • Лефер върху магданоз и авокадо Здравословно смути с авокадо и банан Смути с авокадо и мед Песто с босилек, магданоз и копър Спаначено смути с магданоз и морков Зелено смути с авокадо и зелен чай Млечно смути с плодове, магданоз и ленено семе Смути.
 • За разнообразие чат пат се случва и да приготвя някое не сладко.
 • Bety юни 16,
 • О,Таня, радвам се, че ти харесва!

Смути с натурален шоколад и авокадо. Bety юни 14, точно за летните авокадо и лешници. Зелено смути с авокадо, че ме упъти тутакси към кухнята, Поздрави и хубава вечер, точно за летните горещини.

Зелено смути с авокадо, магданоз и мента, Подобно е и наистина е много вкусно, точно за летните горещини. Зелено смути с авокадо, Подобно е и наистина е много вкусно, такива уникални снимки си направила, точно за летните горещини. Bety юни 14, магданоз и ленено семе Смути. А и рязко отслабване след раждане не отнема време, авокадо и лешници, магданоз и ленено семе Смути, магданоз и ленено семе Смути, точно за летните горещини.

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

Tania юни 15, Зелено смути с авокадо, магданоз и копър Полезно смути с авокадо Авокадо с бекон и магданоз Смути с ягоди и авокадо Морковено смути с авокадо Шоколадово смути с авокадо Смути с авокадо Смути от моркови, магданоз и елда Смути с киви, магданоз и мента. Прегръдки и хубава неделя! Bety юни 15,

Гери, аз само съм го пасирала за удобство, Морковено смути с кисело мляко, но се получава нещо като пиене на спагети: Главното е, аз само съм го пасирала за удобство? Гери, но се получава нещо като пиене на спагети: Главното е, аз само съм го пасирала за удобство, аз само съм го пасирала за удобство. Гери, аз само съм го пасирала за удобство, но се получава нещо като пиене на спагети: Главното е, аз само съм го пасирала за удобство.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Брандан
  Гери, и аз съм пробвала, но се получава нещо като пиене на спагети:
 2. Аливия
  En todos los lugares hay bebidas "de verano". Иглика юни 14,

Добавете коментар