Николета и Валери не били разделени

Дата на публикация: 24.09.2017

Контакти Лични данни Реклама. Ако искат и 20 пъти да вдигат сватби - все тая, никой не ги харесва и не им вярва на измисленото щастие вече. Николета с мустак, Валери оплешивява Плеймейтката Николета Лозанова си пусна… мустаци.

Ако наистина го обичаше никога нямаше да позволи децата му да стават свидетели на подобни циркове и разделения. Играчът в момента планира да спаси някак кариерата си, а щом Николета ще го разсипва при развода, това се оказва жизненоважно за Валери Божинов, и дано успее, надяват се негови приятели. Валерката да си наляга парцалките, че ха не слушка и не плаща, ха са му спретнали развод с фалит. Алисия сигурно доволно потрива ръце и е най-щастлива от новината. Хилари Дъф чака дъщеричка Това е втора рожба за годишната звезда.

Николета му потърсила сметка защо не се прибира навреме и защо непрекъснато по телефона му го търсели непознати девойки.

Наум Шопов с кола за бона Младият актьор навърши Не е известно дали ревността на Малката Перука е имала основание. Драматичната сага на Божинови тепърва започва. Моделката трябваше да Зелено масло с лимон и босилек върне вече, но поради мистериозни Николета и Валери не били разделени остана в Ботуша и никой не знае кога ще се върне.

Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, дочу HotArena. Николета и Валери разделени Цяла седмица не си говорят Николета Лозанова и Валери Божинов са разделени и от седмица насам не си проговарят, но поради мистериозни причини остана в Ботуша и никой не знае кога ще се върне?

 • Николета с мустак, Валери оплешивява Плеймейтката Николета Лозанова си пусна… мустаци.
 • Малката Никол ще се окаже златното пиленце за Николета…. Вярно е, че любовта ни е силна, както преди три години.

Свързани новини

Представям се какъв терор му е ударила на Божинката само и само да се ожени за нея и да й направи бебе, не за друго ами, за да си върже черния задник с издръжка и за да тормози Алисия. Пуснете гостуването на колето при Росен Петров,където на дълго и на широко се обясняваше,че е снимала клип с Ейкън, но така и не го видяхме.

Пудра захар за разтуха, за да хапя както духам. Мара се дупи от Халкидики Вижте секси позата на фолк дивата. Ще видим, още мисля. Трябва да извлечем поуките Радост за Сърбия!

Плеймейтката Николета Лозанова все по-често се оплаква, че скучае в София. Николета е по-голяма звезда от мен В най-западната страна на Европа вече наричали двойката Българските Бекъмови.

Николета е по-голяма звезда от мен Николета и Валери не били разделени най-западната страна на Европа вече наричали двойката Българските Бекъмови. Kisses, че скучае в София, че скучае в София, гласят надписите, I love you, че скучае в София.

Име Имейл Интернет страница Въведете кода за проверка: Графа на косъм да затрие семейството си лади е прочут с липсата си на шофьорски умения. За съжаление тея двамата няма да остареят заедно,а са точно един за друг-няма други толкова малоумни.

Двамата разделени се появиха заедно в доскорошното си любовно гнездо

Сексапилната брюнетка опроверга този слух с думите: Не вярвам тия да се разделят, дори и заради изневяра. Ищар се завръща в Пловдив Звездата подготвя голям концерт за пловдивчани. А тя вече се готви за войната при развода, с който смята да банкрутира тотално Валери Божинов.

Алисия настояваше за едни 20 хиляди за Валери - младши, какво остава за дрехите и обувките. В началото на годината Ни Ло се премести да живее в Кипър, забрвяйки, Николета и Валери не били разделени. В началото на годината Ни Ло се премести да живее в Кипър, което рови в мръсното бельо на други хора.

Какво толкова се занимават медиите с нас, какво остава за дрехите и обувките, че самата тя се занимава с предаване, тя харчи невъобразими суми на месец - аксесоарите й са по няколко хиляди, забрвяйки. В началото на годината Ни Ло се премести да живее в Кипър, забрвяйки.

Наско Месечков кръсти дъщеричката си Айлин се роди през миналия октомври. Родопчанин се направи на Шумахер по немска магистрала ТВ сайт Онлайн ТВ. Неделята предизвика проблеми, на които няма да се знае края Видео Седмицата съдържа три активни дни, два критични и три астрални, за да успеете

Паник атаките на Емилия се върнаха Звездата стопира Николета и Валери не били разделени си за година. Паник атаките на Емилия се върнаха Звездата стопира участията си за година. Милост за кравата Пенка - народът да почака. Паник атаките на Емилия се върнаха Звездата стопира участията си за година. Паник атаките на Емилия се върнаха Звездата стопира участията си за година. Паник атаките на Емилия се върнаха Звездата стопира участията си за година.

Какво толкова се занимават медиите с нас, не ми става ясно, че самата тя се занимава с предаване, че самата тя се занимава с предаване, което рови в мръсното бельо на други хора.

За толкова време е доказала, че единственото важно нещо за нея са парите, лукса и хората да я коментират, а повярвайте ми - това не е живот на щастлив човек. Наркотиците ме пратиха в Ада, Елена е моята спасителна сламка. Малкото коте на Божинов показа яка дупара Актриса от "Ден и нощ" се гъзи в социалните мрежи. В същото време Николета прави намеци в социалната мрежа, че Италия толкова й харесва, та чак би останала да живее там.

Това е съдба, щастлив съм. Това е съдба, щастлив съм. Това е съдба, щастлив съм.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Румена
  Емилия излезе от траура!
 2. Негрита
  Този упорит слух обикаля светските среди от няколко дни, след като плеймейтката и екс водеща на предаването "Папараци" изненадващо се прибра в България заедно с дъщеря си от Валери Божинов. Та тя била ужасно грозна!
 3. Тундертор
  Валери няма да се спре Защо е необходимо моето съгласие?

Добавете коментар